Rólunk

Egy cseppnyi Olaszország Győr szívében a Széchenyi téren. Olasz fogások, magyar és olasz borok, igazi mediterrán hangulat. Éttermünk két kis termében összesen 80 fő élvezheti a mediterrán hangulatot akár egy vacsora, akár egy rendezvény erejéig. A napos idő beköszöntével több, mint 200 fős teraszunkon varázsoljuk kedves vendégeinket Itália tájaira. Finomabbnál finomabb pizzák, tészták, olasz és magyar fogások, fagylalt kelyhek és Széchenyi tér egyedi varázsa.
Szolgáltatások A’la carte ételeink: Széles étel választékunk biztosítja vendégeinknek, hogy mindenki megtalálja a maga számára kedves ételt. Olasz ételeink mellett hagyományos fogásokkal is várunk mindenkit szeretettel a PálffYtália étteremben. Rendezvények: Töltse el különleges környezetben életének, barátai vagy családja életének fontos eseményeit. Legyen szó egy családi, baráti vagy céges összejövetelről, a különleges helyszín, a finom ételek mellett igény esetén egészen a dekorációig, levesszük a terhet a válláról.
Pálffytália Étterem 9021 Győr, Széchenyi tér 3. +36 30 6326 210 info@palffytalia.hu Copyright © 2020 Minden jog fent tartva.